one

apartamentul

Apartamentul are o suprafata utila de 49.68 mp. Provocarea pe care am intampinat-o a fost ca aceasta suprafata sa ramana cat mai favorabila, astfel am introdus doar un perete de compartimentare intre dormitor si restul apartamentului pentru a creea o zona separata si intima. Usa de acces este realizata din furnir de stajar, acelasi material ca si mobilierul, si ancorata de un sistem culisant care permite actionarea acestea prin glisare in interiorul mobilierului.

Apartamentul este destinat cuplului tanar, contemporan, care nu doreste altceva decat un camin confortabil si o atmosfera prietenoasa. Ideea aceasta a stat la baza compozitiei cromatice, astfel am introdus materiale naturale precum lemnul de stejar si culori de nuanta deschisa creand o ambianta foarte placuta.

Mobilierul a fost conceput intr-o maniera, de asemenea, simpla si eficienta. Desi este un apartament de dimensiuni mici, amplasarea inteligenta a modulelor fac ca spatiul sa isi pastreze atat capacitatea maxima a suprafetei utile cat si spatiile necesare unei case normale, incapatoare si cu numeroase zone pentru amplasarea electrocasnicelor si bunurilor casnice.

Image by Markus Spiske

povestea