Raymond and Partners combină fundamentele industriei de design interior cu pasiunea, inovația și utilitatea, luând în considerare eficiența mediului și practicalitatea obiectelor.

 

Credem că pasiunea noastră pentru design ne determină să excelăm în domeniu, oferindu-ne capacitatea de a fi eficienți în proiectare și implementare. Prin întregul proces, de la concepție, planificare și construire, întâmpinăm diferite provocări care ne responsabilizează să oferim soluția inedită. Fiecare element de proiectare este conceput pentru a combina într-un mod inedit funcționalitatea care este primordială, cu estetica.

White Sands

Raymond and
Partners

Colleagues at Work

Studioul Raymond and Partners are o echipă extrem de pasionată și parteneriate cu oameni devotați care se străduiesc să ofere cel mai înalt nivel de servicii atât în proiectare cât și în coordonarea lucrărilor.

Scopul nostru este de a îmbunătăți relația dintre client, proiectant și echipa de execuție, astfel obținând rezultatul dorit. Cooperarea ne permite să avem soluții colective la provocările pe care le întâmpinăm, rezolvând problema și găsind soluția perfectă.

 

Echipa

David Raymond - David Raymond and Partne
  • LinkedIn
  • LinkedIn

David Raymond

CEO & design director

Antreprenor, investitor și Designer de Interior licențiat, cu o experiență vastă și considerabilă în coordonarea proiectelor, FF&E și proiectare 3D. 


Iubitor al stilului minimalist, continuă să fie recunoscut pentru crearea spatiilor inteligente,  prietenoase și semnificative fiecărui domeniu de activitate.


Deplin implicat în industria designului și a arhitecturii, formată și influențată de designerii și arhitecții renumiți din întreaga lume.

David
Dobrean

CAD drafter

Cunoștințe vaste în proiectarea clădirilor durabile. O dorință intensă de a percepe cele mai avansate tehnologii în construcțiile eficiente din punct de vedere energetic.

Competent în desene CAD și grafică digitală.

David Dobrean - Raymond and Partners.jpg
  • LinkedIn
  • LinkedIn
20210907_160312.jpg
  • https://www.linkedin.com/in/michaja-nahele-1501901b0/
  • https://www.linkedin.com/in/michaja-nahele-1501901b0/

Nahele
Zipperer

rendering professional & art director

Expert în randarea imaginilor. Cunoștințe vaste în VFX și calitatea imaginii.

 

A elaborat proiecte internaționale de film pentru studiourile Netflix, HBO și Amazon Prime.

Responsabil pentru compoziția perfectă a imaginii și controlul calității înainte de predarea proiectelor.

Pasionat de procesul de randare a imaginilor și animațiilor.

Daniel
Șerb

business advisor

Daniel conduce departamentul de business la Elrond, una dintre cele mai reputabile start-up-uri de blockchain din lume, cu o evaluare în prezent de peste 2 miliarde de dolari, făcând compania al doilea unicorn din România, dar si o poveste europeana de succes în spațiul tehnologiei de blockchain.

Daniel ne ofera directii importante pe strategia de business la nivel global. 

  • LinkedIn
  • LinkedIn