00%
Loading...

Echipa

Raymond and Partners

O echipă profesionistă formată din tineri creativi, uniți de același scop comun: să facem o diferență în viața oamenilor proiectând și amenajând spații care să reflecte stilul lor de viață.

Pentru noi, designul interior și arhitectura înseamnă mai mult decât ce se vede: este un stil de viață pe care dorim să îl transmitem generației de azi.

La Raymond and Partners

Combinăm fundamentele industriei de design interior cu pasiunea, inovația și utilitatea, luând în considerare eficiența mediului și practicalitatea obiectelor.

00
Proiecte finalizate
00
Țări

Am realizat cu succes 56 proiecte în 6 țări și continuăm să proiectăm spații care inspiră și încântă, creând în același timp valoare reală pentru clienții noștri.

Viziunea

Viziunea noastră este să proiectăm responsabil spații care sunt atât funcționale, cât și atractive din punct de vedere estetic.

Pasiunea noastră pentru design și frumos, ne determină să excelăm în domeniu, oferindu-ne capacitatea de a fi eficienți în proiectare și implementare.

Această pasiune, impulsul pentru excelență și curiozitate constantă ne ghidează în fiecare zi în interacțiunea noastră cu clienții, partenerii, colaboratorii și unii cu alții.

Angajamentul nostru față de cele mai înalte standarde de etică profesională este neclintit.

Echipa

Studioul de design creativ Raymond and Partners este format din oameni extrem de pasionați și devotați care se străduiesc să ofere cel mai înalt nivel de servicii atât în proiectare cât și în coordonarea lucrărilor.

Scopul nostru este de a îmbunătăți relația dintre client, proiectant și echipa de execuție, astfel obținând rezultatul dorit. Cooperarea ne permite să avem soluții colective la provocările pe care le întâmpinăm, rezolvând problema și găsind soluția perfectă. Împărtășim astfel o dorință profundă despre cum putem îmbunătăți viețile prin design.

Antreprenor, investitor și Designer de Interior licențiat, cu o experiență vastă și considerabilă în coordonarea proiectelor, FF&E și proiectare 3D.

Iubitor al stilului minimalist, continuă să fie recunoscut pentru crearea spațiilor inteligente, prietenoase și semnificative fiecărui domeniu de activitate.

Deplin implicat în industria designului și a arhitecturii, formată și influențată de designerii și arhitecții renumiți din întreaga lume.

Investitor, antreprenor, mentor, cu studii în management, inginerie de sunet și arte, Samoil abordează holistic domeniul afacerilor elaborand strategii pentru eficientizarea procesului de dezvoltare și menținere a acestora.

Fiind pasionat de tehnologie, arte și sport, aduce un aport foarte important în compania noastră.

Cunoștințe vaste în proiectarea clădirilor durabile. O dorință intensă de a percepe cele mai avansate tehnologii în construcțiile eficiente din punct de vedere energetic.

Competent în desene CAD și grafică digitală.

Expert în randarea imaginilor. Cunoștințe vaste în VFX și calitatea imaginii.

A elaborat proiecte internaționale de film pentru studiourile Netflix, HBO și Amazon Prime.

Responsabil pentru compoziția perfectă a imaginii și controlul calității înainte de predarea proiectelor.
Pasionat de procesul de randare a imaginilor și animațiilor.

O persoană creativă, deplin implicată în procesul de promovare a business-ului în mediul online. Pasionată de călătorii și copywriting, este mereu la curent cu ultimele noutăți și evoluții din domeniu.

Deține competențele dovedite în crearea strategiilor de media online pentru clienți de calibru național și internațional.

Investitor și antreprenor.

Licențiat în fotografie și design interior, pasionat de artă vizuală și film, Dennis conduce departamentul creativ, aducandu-și contribuția în companie prin vastele sale cunoștințe, generând concepte și idei creative.

Daniel conduce departamentul de business la Elrond, una dintre cele mai reputabile start-up-uri de blockchain din lume, cu o evaluare în prezent de peste 2 miliarde de dolari, făcând compania al doilea unicorn din România, dar și o poveste europeană de succes în spațiul tehnologiei de blockchain.

Daniel ne oferă direcții importante pe strategia de business la nivel global.