luxury interior design

Luxury House a fostă proiectată pe baza premisei că, într-un spațiu urban, zgomotos și aglomerat, un astfel de cămin oferă liniște și delectare. Imobilul aparține unui tânăr, om de afaceri cu gusturi îndrăznețe și foarte bine alese. 

Localizată la marginea orașului, această construcție a fost proiectată să ofere comfortul ideal atat pentru proprietar cât și pentru oaspeți.

 

Camera de zi este dotată cu accesorii destinate activităților din timpul zilei și cu sisteme inteligente, acționate prin comandă vocală care, pe timpul serii transformă incinta intr-un home cinema. Pentru implementarea acestui proiect am colaborat cu specialiști în ingineria electrică și audio care și-au adus raportul, astfel implementând ultimele tehnologii de sisteme de iluminat, sisteme audio de inaltă calitate și sisteme de control video acționate prin satelit.

Formele regulate care păstrează compoziția într-un gridline foarte bine accentuat prin jocul umbrelor, încadrează imobilul în stilul caselor moderniste, de lux.

Image by nikldn

povestea