00%
Loading...

Medium Apartment – Fagaras, Brasov

We remodeled the space by adding natural accents and creating a modern interior.

keyboard_arrow_down
00
Rendered images

Although this is a building located in the middle of the city, we had in mind to use natural materials, to bring the owner closer to the elements found in nature: wood, plants, warm tones.

The current global situation has made us rethink the concept and design process in a special manner due to the lifestyle that man forms over time, so we gave up on using a lot of decorative elements and furniture modules, at the same time meeting the client’s requirements.
By doing this, we were able to get a design that, indeed, changes human behavior. We know that the areas of our home must serve a purpose, which is why we strategically planned the distribution of areas on the premises.

The focus was mainly on the comfort and well-being of the man after a stressful day at work.
The sofa placed in the central area of the room has exactly this purpose of being close to any corner of the premises, being the main element that provides comfort.
On the side of the glazed wall, an armchair accompanied by a floor lamp was added to create that intimate reading nook.

Credits:

Project type:

Residential

Design Director:
David Raymond

The purpose of this simple design, consisting of natural elements, was to bring peace and comfort to the person using this space.

Specifications:
  • Surface: 84.50 sqm
  • Year: 2020

Special zones

  • Reading area

Facilities

  • Kitchen
  • Dining area
  • Living room
  • Bedrooms
  • Bathroom

Bedrooms

  • 1x Double
  • 1x Kids bedroom
  • 1x Master